BBQ bij de Wieker Meule

Afgelopen vrijdag stond de BCW barbecue op het programma. En daarvoor hadden we een bijzondere locatie tot onze beschikking, in dit geval de Wieker Meule. Zelf het vlees garen was niet nodig. Dit was in goede handen van de Pitmasters Erik Hakkers (Grill & Chill) en en Peter Roos uit De Wijk. Voor beide heren is barbecueën niet zomaar een stukje vlees roosteren, maar is dit tot een kunst verheven. En dat was te proeven. Gepassioneerd vertelden de heren wat voor lekkernijen ze hadden meegebracht, en over de BBQ wedstrijden waaraan ze deelnemen. Namens Businessclub Wacker werd een donatie geschonken aan de Wieker Meule. Bestemd voor onderhoud. Uiteraard behoorde een rondleiding door de trots van De Wiek tot de mogelijkheden. Het bleef nog lang erg gezellig.

BCW sluit knallend af

Business Club Wacker heeft op oudejaarsdag het jaar knallend afgesloten met een vuurwerkspektakel. Dit gebeurde tijdens de traditionele Oudejaarsborrel. Voor supporters, familie, vrienden, leden van Wacker en BCW stond er vanaf 14.30 uur een hapje en drankje klaar in de kantine van de club. Het was vooral een gezellige bijeenkomst. De opkomst was bijzonder goed te noemen.

Oudejaarsborrel

Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op zondag 31 december knallen wij weer het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar in de kantine van v.v. Wacker. Het is niet alleen voor leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden en sponsoren!! Iedereen, jong en oud is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook al bent u in het geheel geen lid van BCW en/of Wacker dat maakt niets uit zo benadrukt BCW.

Kom gezellig een lekker drankje drinken, een oliebol of een appelflap eten, om zo het oudejaarsfeest te beginnen. Aan het eind van de middag (rond 17.30 uur) vindt er een vuurwerkspektakel plaats. Ook dit jaar zoeken we weer vuurmeesters om de carbidbussen te laten knallen! Laat je kunsten zien en wordt de knaller van het jaar! Zien we je dit jaar??

Businessclub Wacker bezoekt Portugal

Businessclub Wacker heeft van 21 t/m 24 september een prachtige trip gemaakt naar Portugal. Aanleiding hiervoor was het tienjarige bestaan van BCW. Op het programma stonden o.a. een bedrijfsbezoek aan Petrotec (met uitgebreide lunch) en een wijnproeverij in Porto op het programma. Donderdag 21 september vertrok een groep bestaande uit 23 personen met de bus vanuit De Wijk naar het vliegveld in Eindhoven. Daar volgde een rechtstreekse vlucht naar Porto.

Vanaf het vliegveld werd de groep per bus naar het Hotel in Guimaraes vervoerd. Waar ’s avonds in een restaurant uitgebreid werd gegeten. Vrijdag werd een bezoek gebracht aan Petrotec fabriek. Hier kon met eigen ogen bekeken worden hoe deze deze brandstofpompen worden gemaakt. Een medewerker vertelde alle ins en outs. Na afloop stond er een heerlijke lunch klaar in een leuk en pittoresk restaurantje in de buurt. De buschauffeur was goed op de hoogte van highlights in Guimaraes, en reed het gezelschap langs tal van bezienswaardigheden in het historische stadje.

Zaterdag werd Porto bezocht. Met een treintje a/la ‘Bello’ werd het gezelschap vervolgnens naar een wijnproeverij gebracht. Een gids vertelde hier over de historie van de befaamde Portwijn. Natuurlijk mocht er ook rode en witte port geproefd worden. Met hetzelfde treintje werd het centrum van het prachtige Porto verkend. De tevoren geboekte boottocht die op het programma stond kon door een overboeking helaas niet door gaan. Het alternatief, tapas eten op een zonnig terras, met uitzicht op rivier de Douro was voor niemand een straf. De zaterdagavond was net als de vrijdagavond naar eigen inzicht in te vullen. Enkele leden bezochten een voetbalwedstrijd. Anderen trokken er op uit om Guimaraes te verkennen. Iedereen had het super naar de zin.

Zondagmorgen stond de bus alweer vroeg klaar om iedereen naar het vliegveld te brengen. Waarna terug werd gevlogen naar Nederland. Al met al was het een bijzonder geslaagde trip, met een groep gezellige en relaxte ondernemers. Het zorgde ervoor dat de onderlinge banden op een bijzonder plezierige en informele wijze werden aangehaald.
Businessclub Wacker bestaat 10 jaar!

De Businessclub Wacker bestaat dit jaar precies 10 jaar. En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Van donderdag 21 september t/m zondag 24 september gaan we een trip maken naar Portugal. Op het programma staan o.a. een bedrijfsbezoek aan Petrotec (met uitgebreide lunch) en een Bootexcursie vanaf Porto met wijnproeverij op het programma. Het doet ons deugd dat er een behoorlijke groep BCW Leden en partners mee gaan. Opgave hiervoor is helaas niet meer mogelijk.

Bedrijfsbezoek, Op de Segway en jaarvergadering

Zaterdag 11 maart stond de jaarvergadering van BCW gepland. Alvorens de jaarvergadering werd er ’s middags eerst een bedrijfsbezoek aan BCW lid Van der Sluis Transport in Rogat gebracht. Hier stond de koffie/thee al klaar. De leden kregen daarna een persoonlijke rondleiding met uitleg van Warner van der Sluis. En waren onder de indruk van het bedrijf wat hier is neergezet. Om de middag nog leuker te maken waren er tien Segways gehuurd. Na een korte uitleg was er de mogelijkheid om over het gigantische en geasfalteerde terrein te rijden. De een wat aarzelend, een ander onverschrokken. Hilarisch, en geslaagd was het zeker. Voor het avondprogramma werd verkast naar Restaurant ’t Vosje in IJhorst. De notulen en andere agendapunten werden vlot behandeld door voorzitter Bart Tijink en secretaris Frans Zinger. Vanwege het tienjarig bestaan van BCW Wacker wordt er in september een trip naar Portugal gemaakt. Daar staat een bedrijfsbezoek aan Petronec, een wijnproeverij en boottocht op het programma voor de leden. Zo werd bekend gemaakt. Na de vergadering stond er een heerlijk buffet klaar, en bleef het nog lang onrustig in het altijd gezellige etablissement van Klaas en Marjo Vos.

VV Wacker positief gestemd op Nieuwjaarsreceptie

De opkomst bij de traditionele nieuwjaarsreceptie van VV Wacker was goed te noemen. De eerder geplande Nieuwjaarswedstrijd moest helaas worden afgelast omdat de velden onbespeelbaar waren. In plaats daarvan was er een quiz. En natuurlijk was er de Nieuwjaars-speech van nieuwe voorzitter Frans Zinger. Waarin uitgebreid werd teruggeblikt op een bewogen jaar. Ook de plannen voor 2017 werden gepresenteerd. Waarna een toast op het nieuwe jaar werd uitgebracht.

BCW sluit knallend af

Business Club Wacker heeft op oudejaarsdag het jaar knallend afgesloten met een vuurwerkspektakel. Dit gebeurde tijdens de traditionele Oudejaarsborrel. Voor supporters, familie, vrienden, leden van Wacker en BCW stond er vanaf 14.30 uur een hapje en drankje klaar in de kantine van de club. Het was vooral een gezellige bijeenkomst. De opkomst was bijzonder goed te noemen. Ook burgemeester de Groot en wijkagent Gerrit Nijland kwamen nog even langs.