Fixet Fietswereld Huisjes

Fietswereld is een bekende en belangrijke speler in de Nederlandse tweewielerbranche. In de Fietswereld winkels vindt u compleet assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Voor de belangrijkste productgroepen zijn scherpgeprijsde private labels ontwikkeld. De winkels die onder deze formule opereren worden geleid door zelfstandige ondernemers. Aan hen worden, vanuit het hoofdkantoor Biretco B.V., allerlei middelen aangeboden om hun bedrijfsvoering te ondersteunen en te optimaliseren, zodat deze ondernemers in staat zijn hun eigen rijwielspeciaalzaak op de meest professionele wijze in de markt te zetten.

Fietswereld is een bekende, landelijk dekkende fietswinkelketen met bijna 100 vestigingen in de Nederland. In de Fietswereld winkels vindt u een compleet assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Van bekende A-merken, maar ook van onze eigen, scherpgeprijsde labels. De Fietswereld winkels zijn echte speciaalzaken waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat!

De voordelen van Fietswereld
Een fiets koopt u niet elke dag. Daarom vinden wij het geven van gedegen informatie en een goede aftersales service zo belangrijk. En dat niet alleen. Fietswereld staat voor:

–  Een ruim assortiment van alle bekende A-merk fietsen
–  Scherpgeprijsde fietsen van het eigen merk Grandeur en het low budget label Avancer
– Een breed aanbod aan onderdelen & accessoires van A-merken en van eigen (voordeliger) label
– Vakkundige werkplaatsen waar uw Fietswereld fiets kan laten afmonteren, repareren en een onderhoudsbeurt kunt laten geven
– Professioneel advies welke fiets u het beste past en hoe u hem het beste kunt onderhouden
– Gratis proefrit zodat u zelf kunt ervaren welke fiets uw voorkeur heeft
– Regelmatig aanbiedingen. Ontvangt u de folder niet in uw brievenbus? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de folder dan per mail
– Aanbod van wereldoccasions (topoccasions) gecontroleerd en onder volledige garantie afgeleverd

Contactpersoon

Falco Huisjes

Stuur een e-mail.
Klik hier voor de website