Brouwer+ bewindvoering & incasso

Brouwer+ bewindvoering & incasso

Met zijn jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder heeft Ronald Brouwer alle kleuren uit het spectrum wel gezien. Zo weet hij als geen ander hoe het is met problematische schulden of als u tijdelijk of blijvend niet meer in staat bent om uw financiële zaken te regelen. Daarnaast kent hij alle smoezen uit het boek als gaat over openstaande posten.

Bewindvoering

Brouwer+ levert het door u gezochte het maatwerk. Samen met u maken we een plan, wat voorgelegd wordt aan de Rechter en waarmee we vevolgens aan de slag gaan. Het levert u rust en regelmaat op, terwijl een ervaren en integere professional uw zaken regelt. Vraagt u ons gerust meer informatie.

Incasso

U kent vast wel de ergernis, dat u iets geleverd heeft of een dienst heeft verricht en de andere partij moeilijk doet als het op betalen aankomt. Irritant en frustrerend! Het levert u veel negatieve energie op en extra tijd, die u beter in uw bedrijf kunt stoppen. Het is beslist de moeite waard om eens een afspraak te maken met Brouwer+, want zij nemen voor u deze last uit handen en zorgen er voor dat “uw zaak” op een fatsoenlijke manier en tegen lage kosten wordt opgelost. Liquiditeit en cashflow zijn de kernbegrippen.

Contactpersoon

Ronald Brouwer

Stuur een e-mail.
Klik hier voor de website