Bloemenboetiek Jarina

Bloemenboetiek Jarina is reeds sinds 1992 gevestigd in De Wijk,en heeft haar tweede vestiging in 2011 geopend in Staphorst. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde bloemenspeciaalzaak, waar kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staat. Bloemenboetiek jarina is er ook voor bruidswerk, rouw -en gelegenheidsbloemwerk.

Wij hebben een continu wisselend assortiment en werken met verse bloemen en planten , die 3 keer per week rechtstreeks van de veiling komen. Tevens hebben we een groot assortiment met sfeervolle woondecoraties.

Ons team bestaat uit enthousiaste gediplomeerde bloembindsters in een mix van mensen met jarenlange ervaring en jongeren die recentelijk hun opleiding hebben afgerond. Dit alles zorgt er voor dat wij vakbekwaam de nieuwste trends kunnen doorvoeren in ons team.

Door aangesloten te zijn bij Fleurop verzendorganisatie bieden wij u de mogelijkheid niet alleen in binnen nederland ,maar ook in het buitenland bloemen te laten bezorgen.

U kunt ook rechtstreeks via onze webwinkel bestellen. Maar u bent natuurlijk ook meer dan welkom in een van onze winkels, waar wij u graag adviseren over het(laten) maken van een mooie bloemencreatie.

Contactpersoon

Arina Holterman

Stuur een e-mail.
Klik hier voor de website